Huis van Levenskunst

Donateurs

Kennis, ervaring, hulp of geld

Doneren kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het doneren van uw kennis of ervaring op het gebied van zorg. Maar ook door tijd, praktische hulp of geld. Zo kunt u bijvoorbeeld lid worden van de Club van 100. Voor 100 euro per jaar maakt u een groot verschil.

Uw hulp is welkom

Wilt u hulp of een donatie aanbieden? Dan horen wij dit graag. Het handigst gaat dit via het formulier.

Wat hebben we bereikt?

We zijn bijzonder dankbaar dat er zoveel warme belangstelling is voor ons werk. Dankzij uw hulp hebben wij sinds kort een nieuw toilet en entree.

Mooi nieuws

Het huis van Levenskunst is gevestigd in een vrijstaand pand gebouwd in 1910. Dat pand heeft een bijzondere sfeer en een geheel eigen karakter, maar vraagt veel onderhoud. We zijn bijzonder dankbaar, dat er zoveel warme belangstelling is voor ons werk.

Nieuwe entree en invalide toilet

De verbouwing van de hal en het nieuwe invalide toilet zijn in de zomer van 2020 helemaal afgerond. We zijn er erg blij mee. De verbouwing was noodzakelijk vanwege het gebruik van een rollator en een rolstoel, door enige van onze gasten. Met dank aan de financiële ondersteuning van een aantal mensen is het gelukt om een rolstoel toegankelijke douche / toilet te laten bouwen en is ook de entree vergroot en vernieuwd. Dankzij de schenkingen die we mochten ontvangen van de organisatie “Inner Wheel” en een aantal schenkingen van personen.

Verwarming en ventilatie

De verwarming en de ventilatie in de zaal is aangepast. Mede om de kans op besmetting met het corona virus verder te verkleinen. Dit alles met zorg om de karakteristieke sfeer zo min mogelijk aan te tasten.

Plannen

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, verwachten we dat we in het voorjaar van 2021 een nieuw tuinhuis met een sedum dak kunnen laten bouwen, achter in de tuin. Een deel van dit tuinhuis wordt geschikt gemaakt als gespreksruimte en om de administratie te herbergen.

Nieuwe keuken in 2019 dankzij schenkingen

De financiële ondersteuning is meer dan welkom. We hebben de keuken gerenoveerd en aangepast aan onze gasten met geschonken geld van personen en organisaties, zoals de Rotary club Apeldoorn.