Huis van Levenskunst

Donateurs

Kennis, ervaring, hulp of geld

Doneren kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het doneren van uw kennis of ervaring op het gebied van zorg. Maar ook door tijd, praktische hulp of geld. Zo kunt u bijvoorbeeld lid worden van de Club van 100. Voor 100 euro per jaar maakt u een groot verschil.

Uw hulp is welkom

Wilt u hulp of een donatie aanbieden? Dan horen wij dit graag. Het handigst gaat dit via het formulier.

Wat hebben we bereikt?

We zijn bijzonder dankbaar dat er zoveel warme belangstelling is voor ons werk. Dankzij uw hulp hebben we de keuken kunnen renoveren.

Nieuwe keuken dankzij schenkingen


Het huis van Levenskunst is gevestigd in een vrijstaand pand gebouwd in 1910. Dat pand heeft een bijzondere sfeer en een geheel eigen karakter, maar vraagt veel onderhoud. We zijn bijzonder dankbaar, dat er zoveel warme belangstelling is voor ons werk.
Financiële ondersteuning
Ook de financiële ondersteuning is meer dan welkom. We hebben de keuken kunnen renoveren en aan kunnen passen aan de doelgroep met geschonken geld van personen en organisaties, zoals de Rotary club Apeldoorn.
De schenkingen die we mochten ontvangen van de organisatie “Inner Wheel” alsmede een aantal schenkingen van personen, gaan we besteden aan een nieuwe stap in de verbouwing.
We gaan we een rolstoel-toegankelijk toilet laten bouwen en passen de entree en wachtruimte aan.