Huis van Levenskunst

Donateurs

Doneren kan op verschillende manieren. Dit kan door het doneren van je kennis of ervaring op het gebied van zorg. Maar ook door tijd, praktische hulp of geld.

Nieuwe keuken dankzij schenkingen

Het huis van Levenskunst is gevestigd in een vrijstaand pand gebouwd in 1910. Dat pand heeft een bijzondere sfeer en een geheel eigen karakter, maar vraagt veel onderhoud. We zijn bijzonder dankbaar, dat er zoveel warme belangstelling is voor ons werk.
Financiële ondersteuning
Ook de financiële ondersteuning is meer dan welkom. We hebben de keuken kunnen renoveren en aan kunnen passen aan de doelgroep met geschonken geld van personen en organisaties, zoals de Rotary club Apeldoorn. De schenkingen die we mochten ontvangen van de organisatie “Inner Wheel” alsmede een aantal schenkingen van personen, gaan we besteden aan een nieuwe stap in de verbouwing. We gaan we een rolstoel toegankelijk toilet laten bouwen en passen de entree en wachtruimte aan.

Uw hulp is meer dan welkom

U kunt ons financieel of op een andere manier helpen. Vul onderstaand formulier in en geef aan wat u eventueel wilt doen of doneren.